О нама


Овај блог посвеђен је некадашњем одељењу општег смера средње медицинске школе "Др Андра Јовановић" из Шапца генерације 1993 (са пар изузетака). Одељење је током четири године свог веселог постојања носило број 3. Циљ нам је да сачувамо успомену на све нас који смо били део одељења и дане које смо заједно провели у школским клупама.
Током свог постојања блог је променио име. Прво је било "baticeisestreiii3'', и данашње актуелно.
Док су били у школским клупама аутор и сарадници су блоговали разне текстове о болестима, лечењу, медицинским техникама и многим другим везаним за струку. На страницама су се нашли и занимљиви снимци из школе, болница (вежбе); слике такође.
Затим, дошао је и крај средње школе. Свако је отишао својим путем: приправнички, факултети, више школе, итд.
Текстови су тренутно више фокусирани на научни део у медицини (истраживања, открића, нове методе...). Пошто сам ја као водећи блогер на медицинском факултету, трудићу се да пишем адекватне текстове. И такође можда успем да још људи укључим у пројекат.
Пошто се на овом блогу може наћи повећи број текстова из хирургије, инфективне медицине и других медицинских грана може послужити ученицима средње школе. Такође и за заинтересоване како би проширили своја знања и сазнали нешто ново.
Верујем да Вам овај блог у томе може помоћи, што је делом и његов циљ - приближавање медицине широкој маси.
       

Сва питања, сугестије, и све што вам треба, а везано је за блог шаљите овде: mst.iv3@gmail.com